Loader

Getost och Chorizo Rullar

2012-08-06
  • Portioner: 6 Rullar
  • Portioner: 3
  • Förberedelser: 15m
  • Tillagningstid: 15m
  • Klart om: 40m
Genomsnittligt medlemsbetyg

forkforkforkforkfork (4.3 / 5)

4.3 5 1086
Betygsätt detta recept

fork fork fork fork fork

1086 Folk betygsatte detta recept

Näringsvärde Info

Denna information är per portion.

  • Protein

    6.60g
  • Kostfiber

    50g
  • Fett Totalt

    60g
  • Energi

    900mg
  • Fettmättad

    39.50g
  • Natrium

    10g
  • Kolhydrat

    80g

Ingredienser

  • 8 uns färsk getost
  • 1 kopp hackad torr chorizo
  • 1 1/2 matskedar malen gräslök
  • Salt och nymald svartpeppar
  • Nio 12-till-16-tums ark tinad phyllo deg
  • Smält smör för borstning

Metod

Steg 1

Förvärm ugnen till 400 ° och linda två stora bakplåtar med pergamentpapper. I en skål kombinerar du getost, chorizo och gräslök. Krydda efter smak med salt och peppar.

Steg 2

Lägg ett ark med fyllo på en ren, torr arbetsyta och borsta den med smält smör. Toppa med ytterligare två lakan, smörj lätt varje gång du går. Skär den skiktade phyllo i sex långa rektanglar. Placera en matsked av getostfyllningen vid basen av varje rektangel och rulla upp phyllon, vik i sidorna när du går. Upprepa två gånger till för att göra 18 rullar totalt.

Steg 3

Lägg rullarna på de färdiga bakplåten och borsta rullarna med smör; baka i 10 minuter eller tills det är gyllent. Servera varm med chimichurri rojo för doppning.

Recept Typ: Etiketter: , Ingredienser: , ,

Kommentarer (3)

  1. publicerade av John Darwin 28 juli, 2020

    Nam liber tempor cum soluta nobis eleifend option congue nihil imperdiet doming id quod mazim placerat facer possim assum. Typi non habent claritatem insitam; est usus legentis in iis qui facit eorum claritatem. Investigationes demonstraverunt lectores legere me lius quod ii legunt saepius.

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

...